Endless Summer collectie

ENDLESS SUMMER COLLECTIE

 

ENDLESS SUMMER COLLECTIE

De Endless Summer collectie is de collectie van de nazomer en het najaar van 2020. Er is heel veel liefde en passie in deze collectie gestoken en deze collectie is extra uniek, omdat ALLES handgemaakt is uit deze collectie. Dit heeft wat uren gekost, maar dat is het meer dan waard. In deze collectie vind je de mooiste haarspelden, oorbellen, armbanden en kettingen. Ook zijn er weer een aantal ‘KIDS’ items toegevoegd voor de jonge Marcelina.eu fans. Alles uiteraard met de beste kwaliteit mogelijk en voor een goede prijs. Zo blijft het leuk om te bestellen, voor jezelf of voor anderen! 🙂

Shop hier alle producten uit de collectie.

 

Bestellen?

De sieraden/accessoires uit de Endless Summer collectie worden geleverd in een leuke verpakking, zodat ze niet beschadigd kunnen raken onderweg. Ben je fan van onze producten en wil je dat laten merken online? Tag ons op Instagram/Facebook @marcelinaeu of gebruik hashtag #marcelinaeu! Dat vinden we leuk! 🙂 Ieder pakketje wordt ingepakt als een cadeautje!

Mooie productfoto’s gemaakt? Mail ze naar info@marcelina.eu en we delen ze (met naamsvermelding) hier op de webshop en op social media!

 

Verzending

Verzending binnen Nederland is €2,79. Woon je op Urk/in Tollebeek? Dan verzend ik gratis. Deze optie staat bij het afrekenen. Ophalen is uiteraard ook gratis.
Woon je in een ander Europees land? Dan is verzending €4,99. Verzending buiten Europa is ook mogelijk, stuur hiervoor een mailtje naar info@marcelina.eu.

Have no product in the cart!
0