Over mij + informatie

Ik ben Marcelina, 24 jaar en eigenaresse van deze webshop. Daarnaast ben ik ook de eigenaresse van www.dmontheroad.nl. In het dagelijkse leven ben ik juffrouw, heb ik een hondje en ik ben getrouwd met Dirk.  Een webshop hebben is al heel lang een droom voor mij. Ik zag alleen veel beren op de weg. Ik dacht dat het te moeilijk zou zijn, dat het teveel geld zou kosten, dat je dan meteen heel veel producten moet hebben etc. Maar deze zomer heb ik de knoop doorgehakt en ben ik er gewoon voor gegaan. Kijk maar lekker rond en wie weet zie ik je hier wel vaker! 🙂 Dat zou ik leuk vinden! Wil je mij volgen op Instagram? Deze webshop heeft haar eigen account: klik hier. Wil je mij persoonlijk volgen? Dat kan hier.

 

Bedrijfsinformatie

Sinds 16 mei 2019 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dit is mijn nummer: 74811460.

Adres:
Wijk 4 70b
8321GG
Urk

LEES HIER ONZE PRIVACY VERKLARING!

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen?

Het bestellen werkt heel makkelijk. Je klikt op de producten die je wilt en voegt die toe aan je winkelmandje. Vervolgens kan je klikken op bestellen en dan kies je je verzendmethode.

Hoe gaat het verzenden?

Je kunt op 2 manieren laten ‘verzenden’. De eerste is door het door mij te laten verzenden naar jou toe via PostNL. De tweede manier is dat je zelf de producten komt afhalen. In dit geval betaal je geen extra kosten. Woon je op Urk? Dan heb je geluk, want dan bezorg ik gratis!

Kan je ook retourneren?

Nee! Dit is een kleine webshop en op de foto’s kan je duidelijk zien wat je kunt verwachten. Ik verzend alle producten stevig en ze zijn weerbestendig verpakt. Mochten ze echt beschadigd raken onderweg, mag je altijd contact met mij opnemen.

Over

One thought on “Over mij + informatie

  1. Agnes Walma

    september 4, 2018 at 11:12pm

    Hartstikke leuk Marcelina! Veel succes met je webshop enne je twee kaarten zijn super leuk!

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht