Follow:

Over mij + informatie

Ik ben Marcelina, 24 jaar en eigenaresse van deze webshop. Daarnaast ben ik ook de eigenaresse van www.acupofhappiness.nl. In het dagelijkse leven ben ik juffrouw, heb ik een hondje en ik ben getrouwd met Dirk.  Een webshop hebben is al heel lang een droom voor mij. Ik zag alleen veel beren op de weg. Ik dacht dat het te moeilijk zou zijn, dat het teveel geld zou kosten, dat je dan meteen heel veel producten moet hebben etc. Maar in de zomer van 2018 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik er gewoon voor gegaan. Kijk maar lekker rond en wie weet zie ik je hier wel vaker! 🙂 Dat zou ik leuk vinden! Wil je mij volgen op Instagram? Deze webshop heeft haar eigen account: klik hier. Wil je mij persoonlijk volgen? Dat kan hier.

 

Bedrijfsinformatie

Sinds 16 mei 2019 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dit is mijn nummer: 74811460.

Post adres:
Wijk 4 70b
8321GG
Urk

 

LEES HIER ONZE PRIVACY VERKLARING!

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen?

Het bestellen werkt heel makkelijk. Je klikt op de producten die je wilt en voegt die toe aan je winkelmandje. Vervolgens kan je klikken op bestellen en dan kies je je verzendmethode. Lukt het niet? Sta ik klaar om je te helpen. Je kunt ook een account aanmaken trouwens. Zo ben je de volgende keer sneller klaar.

Wanneer krijg ik gratis verzenden?

Ik verzend gratis als je op Urk woont, want daar woon ik zelf ook. Zorg dat je ‘ophalen’ aanvinkt en dat je via Facebook, Instagram of Whatsapp contact met mij opneemt. Woon je in Tollebeek? Dan mag je dezelfde stappen volgen, maar dan duurt het wel wat langer voor je het hebt. Ik ben niet dagelijks in Tollebeek te vinden ;). Liever ophalen bij mij thuis? Dat mag ook. Hiervoor mag je ook ‘ophalen’ aanvinken.

Hoe gaat het verzenden?

Je kunt op 2 manieren laten ‘verzenden’. De eerste is door het door mij te laten verzenden naar jou toe via PostNL. De tweede manier is dat je zelf de producten komt afhalen. In dit geval betaal je geen extra kosten. Woon je op Urk? Dan heb je geluk, want dan bezorg ik gratis!

Kan je ook retourneren?

Nee! Dit is een kleine webshop en op de foto’s kan je duidelijk zien wat je kunt verwachten. Ik verzend alle producten stevig en ze zijn weerbestendig verpakt. Mochten ze echt beschadigd raken onderweg, mag je altijd contact met mij opnemen. Twijfel je over een product en wil je er meer informatie over weten? Dan mag je contact met mij opnemen via Facebook, Instagram of Whatsapp. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk voor iedereen klaar te staan. Heb je uitgebreide informatie nodig? Stuur me dan een mailtje: info@marcelina.eu

3 Comments

 • Reply Agnes Walma

  Hartstikke leuk Marcelina! Veel succes met je webshop enne je twee kaarten zijn super leuk!

  04/09/2018 at 23:12
  • Reply admin

   Dankjewel ☺️

   05/09/2018 at 08:30
 • Reply ST Walma

  Hoi Marcelina,
  Ik heb het pakketje ontvangen, zo leuk verpakt. Hanna was hier en kon meteen het cadeautje voor haar moeder meenemen. Lieve extra’s worden zeer op prijs gesteld. Wat ik wel heel bijzonder vind is dat je de website zelf hebt gemaakt, is helemaal top en erg mooi. Dikke kus voor Beer,

  Sjoukjen.

  23/08/2019 at 16:38
 • Leave a Reply