Informatie

Bedrijfsinformatie

Sinds 16 mei 2019 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dit is mijn nummer: 74811460.

Post adres:
de Horst 8
8309 CK Tollebeek

 

LEES HIER ONZE PRIVACY VERKLARING!

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen?

Het bestellen werkt heel makkelijk. Je klikt op de producten die je wilt en voegt die toe aan je winkelmandje. Vervolgens kan je klikken op bestellen en dan kies je je verzendmethode. Lukt het niet? Sta ik klaar om je te helpen. Je kunt ook een account aanmaken trouwens. Zo ben je de volgende keer sneller klaar.

Wanneer krijg ik gratis verzenden?

Ik verzend gratis als je op Urk woont, want daar woon ik zelf ook. Zorg dat je ‘ophalen’ aanvinkt en dat je via Facebook, Instagram of Whatsapp contact met mij opneemt. Woon je in Tollebeek? Dan mag je dezelfde stappen volgen, maar dan duurt het wel wat langer voor je het hebt. Ik ben niet dagelijks in Tollebeek te vinden ;). Liever ophalen bij mij thuis? Dat mag ook. Hiervoor mag je ook ‘ophalen’ aanvinken.

Hoe gaat het verzenden?

Je kunt op 2 manieren laten ‘verzenden’. De eerste is door het door mij te laten verzenden naar jou toe via PostNL/SANDD. De tweede manier is dat je zelf de producten komt afhalen. In dit geval betaal je geen extra kosten. Woon je op Urk? Dan heb je geluk, want dan bezorg ik gratis!

Bestel je voor dinsdagochtend 11u, dan heb je je pakketje vrijdag binnen. Bestel je voor donderdag 20.00u, dan heb je je pakketje dinsdag binnen.

Kan je ook retourneren?

Helaas niet. Voor de kaarten/posters geldt: je krijgt wat je ziet en de kaarten worden altijd goed en stevig verpakt zodat ze zelfs een flinke regenbui nog overleven. Voor de overige producten geldt: die mag je niet retourneren om hygiënische redenen. Scrunchies, haarclips, haarbanden, oorbellen, armbanden, kettingen en andere sieraden of accessoires mag je dus niet retourneren. Mochten de producten echt beschadigd raken onderweg, mag je altijd contact met mij opnemen. Twijfel je over een product en wil je er meer informatie over weten? Dan mag je contact met mij opnemen via Facebook, Instagram of Whatsapp. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk voor iedereen klaar te staan. Heb je uitgebreide informatie nodig? Stuur me dan een mailtje: info@marcelina.eu

IMG_20200812_090338499
IMG_20200812_091141110
IMG_20200812_090338499 IMG_20200812_091141110

4 reacties

  1. Hoi Marcelina,
    Ik heb het pakketje ontvangen, zo leuk verpakt. Hanna was hier en kon meteen het cadeautje voor haar moeder meenemen. Lieve extra’s worden zeer op prijs gesteld. Wat ik wel heel bijzonder vind is dat je de website zelf hebt gemaakt, is helemaal top en erg mooi. Dikke kus voor Beer,

    Sjoukjen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *