Christelijke kaarten in de webshop

Het is je vast niet ontgaan dat er nu christelijke kaarten te koop zijn in mijn webshop. Ik had alleen nog geen tijd om hier ook een blog over te schrijven, dus die komt er nu aan. Als je dit leest voor 16 februari 2019, dan kan je zelfs nog meedoen aan de winactie van Fleurrijk op Instagram.

Ik heb voor christelijke kaarten gekozen die vrij betaalbaar zijn, omdat ik merkte dat mensen in mijn omgeving wel graag kaarten versturen, maar toch liever een bemoedigende tekst erop zien. Daar heb ik op ingespeeld en door de prijzen laag te houden, is het voor iedereen te betalen. Dus ook de mensen met minder budget die toch graag een kaart versturen. Ik heb al veel enthousiaste reacties ontvangen en dat maakt mij echt blij.

Ik heb geen webshop om geld te verdienen. Ik heb een webshop als hobby project om anderen blij te maken. Ik verdien vrijwel niets op mijn kaarten, maar dat maakt niets uit. Iets voor een ander betekenen vind ik veel leuker đŸ™‚ Dus als ik iets voor je kan betekenen? Laat het me weten!

Dan laat ik nu even wat foto’s zien van de nieuwste kaarten:

 

Kaarten bestellen? Dit kan via de webshop zelf, maar ook via Instagram DM. Ik heet daar @marcelinaeu.

Over

You may also like...

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht